Het Team

Nikki

Eigenaresse

Mijn naam is Nikki van Hoof. Geboren in Mariaheide en sinds 2012 woonachtig in Rucphen.

Ik studeerde HBO Pedagogiek op de HAN in Nijmegen en heb daarbij een Minor Basisonderwijs gedaan. Tijdens mijn afstudeerproject ben ik begonnen met werken in de kinderopvang en dit beviel me zo goed dat ik in deze branche ben gebleven! Ik heb in twee verschillende kinderdagverblijven gewerkt een groot en een klein. Het kleinschalige beviel me het best. Je bouwt zo echt een band op met alle kinderen en ouders. Maar vanuit het grotere kinderdagverblijf is me bij gebleven hoe goed de aandacht verdeeld was per leeftijd. Deze twee probeer ik nu te combineren bij Nikkids.

Daarnaast heb ik in mijn carrière gezien dat het systeem wat veel kinderdagverblijven hanteren wat ouderwets is. In deze tijd vraagt de kinderopvang meer flexibiliteit door de verschillende manieren van werken die zijn ontstaan. Door dit aan te pakken hoop ik dat we veel ouders tegemoet kunnen komen.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen bij kinderopvang Nikkids!

Debbie

Assistent leidinggevende Rucphen

Hoi allemaal ,

Mijn naam is Debbie de Jong, geboren in mei 1981 en kom uit Roosendaal. Daar woon ik samen met mijn man en mijn 2 dochters, op dit moment 13 en 10 jaar.

Sinds januari 2018 ben ik te zien bij Nikkids en ik heb er heel erg veel zin in jullie te zien.

Na mijn opleiding spw ben ik gaan werken op een kinderdag verblijf in Roosendaal, na  12 jaar stopte dat helaas voor mij wegens afnamen van kinderen. Daarna heb ik 4 jaartjes lekker thuis voor mijn eigen meiden gezorgd, maar nu echt wel weer toe aan iets nieuws.

Ik hou ervan creatief bezig te zijn en ervoor te zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben en ze een veilige en vertrouwde omgeving te kunnen bieden .

Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en hoop jullie allemaal snel te gaan ontmoeten .

groetjes Debbie

Merel

Pedagogisch Medewerker Rucphen

Hallo allemaal!

Ik wil mijzelf graag even kort voorstellen aan jullie, aangezien ik sinds februari 2017 aan het werk ben bij Nikkids!

Ik ben Merel van Hooijdonk,  geboren in maart 1990 en woonachtig in Breda, samen met mijn vriend Danny en zoontje Vince. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen, een gezellige film te kijken en om veel tijd door te brengen met mijn familie en goede vrienden.

Na het afronden van de mbo-3 en mbo-4 opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, ben ik in 2010 als pedagogisch medewerkster aan de slag gegaan. Ik loop dus ondertussen alweer een tijdje mee en hoop dit ook met veel plezier te mogen doen bij Nikkids.

Het mooiste aan het vak vind ik dat je de kinderen een tweede thuis kunt geven. Een vertrouwde en veilige plek waar ze fijn (samen) kunnen spelen en tegelijkertijd van alles leren. Daarnaast vind ik het leuk om steeds weer uitdagende activiteiten voor de kinderen te verzinnen, die zo goed mogelijk aansluiten op hun behoeftes en waar iedereen zoveel mogelijk plezier aan beleeft. Dit zijn in de praktijk vaak binnenactiviteiten, maar op zijn tijd naar buiten gaan voor een frisse neus en om wat stoom af te blazen hoort er ook elke dag even bij!

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten bij Nikkids!

Naomi

Pedagogisch Medewerker Rucphen

Hoi allemaal!
Mijn naam is Naomi Numeijer. Ik ben geboren in mei 1991 en woon sinds 2017 samen met mijn vriend in Etten-Leur.

Van 2012 tot 2015 heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en succesvol afgerond. Voor dat ik deze opleiding ben gaan doen, heb ik de opleidingen Pedagogisch Medewerker niveau 3 & 4 gevolgd en behaald. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ieder kind is uniek, zij volgen hun eigen ontwikkeling en vind het belangrijk om hun daarbij te ondersteunen en te begeleiden.

Sinds september 2017 ben ik te vinden bij Nikkids, ik heb er erg veel zin in jullie te ontmoeten! Tot dan!

Stefanie

Pedagogisch Medewerker Rucphen en Schijf

Hallo allemaal!

Mijn naam is Stefanie Bossaerts en kom uit Roosendaal. Daar woon ik samen met mijn man.

In 2011 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang behaald en ben daarna gaan werken op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Roosendaal.

Heb tijdelijk ook in andere branche gewerkt, maar de kinderopvang blijft mij erg aan trekken.

Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn, ze begeleiden in hun ontwikkeling, verzorgen en activiteiten met ze te doen. Waarvoor je elke dag met een kinderlach wordt beloond.

Sinds maart 2019 ben ik te zien bij Nikkids en heb erg veel zin om jullie allemaal te ontmoeten. Tot snel!

Groetjes Stefanie

Rowena

Pedagogisch Medewerker Rucphen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Rowena Overgaauw en ik ben geboren in september 1994. Nu woon ik nog in Breda maar volgend jaar zal ik in Oud-Gastel gaan wonen samen met mijn vriend.

Van jongs af aan wist ik al dat ik in de kinderopvang wilde gaan werken. In 2014 heb mijn diploma Sociaal Pedagogisch Medewerker behaald. Na mijn opleiding heb ik 5 jaar bij een gezin als nanny gewerkt. De kindjes zijn inmiddels allemaal naar school en daarom wilde ik weer erg graag in de kinderopvang gaan werken.

Ik vind het erg fijn om kinderen een veilige omgeving te bieden, met ze te knuffelen en spelen, maar vooral ook de bijdrage die ik kan leveren aan hun opvoeding. Vanaf februari zullen jullie mij gaan zien bij Nikkids. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Tot snel!

Groetjes Rowena

Hanneke

Pedagogisch Medewerker Schijf

Hoi hoi allemaal,

graag stel ik mij aan je voor.

Mijn naam is Hanneke Gommers. 32 jaar oud en woonachtig in Sprundel.  Getrouwd met Kurt en samen hebben we een dochter Sanne van 4  jaar en een dochter Fenna en zij is 1 jaar.  Naast dat ik graag aan het werk ben, kan ik ook enorm genieten van de vakanties op de camping in Renesse, tijdens de corso periode ben ik te vinden in de corso tent in Achtmaal en met carnaval vind je mij in het Nachtuilenrijk terug.

Al 13 jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang. Alle jaren gewerkt bij kindercentrum Belle Fleur. Maar doordat dit was uitgegroeid tot een groot bedrijf, mistte ik juist de kleinschaligheid binnen het team.  De stap genomen, het vertrouwde laat ik achter en met heel veel motivatie en enthousiasme start ik in Maart bij Nikkids.

Ik zal vooral op Maandag, dinsdag en donderdag op de locatie in Schijf te zien zijn. Ik hoop dat het net zo’n fijne plek wordt als in Rucphen.  Waar kinderen en ouders zich thuis voelen en we samen vele mooie momenten beleven.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort en kan ik alle lieve kinderen gaan ontmoeten!

Veel liefs van Hanneke

Bent u overtuigd? Neem dan HIER contact op en plan een rondleiding!

Kinderopvang Nikkids,
uw kinderopvang in Rucphen en uw kinderopvang in Schijf