Ervaringen

Van ouders:

“Ik was voor ik bij jullie kwam een beetje gekleurd in mening over kinderdagverblijven maar jullie hebben dit meteen van de baan geveegd. Wat heb je hier een prachtig concept en hoe er meegedacht wordt in oplossingen is enorm fijn. Na iedere dag krijg ik dan ook goede feedback hoe het gegaan is en dat is erg prettig. Mijn dochter is een bijzonder kindje dat wat extra aandacht behoeft en daar ontbreekt bij jullie niets aan. Iedere keer duidelijke feedback en tips.”

“Super flexibel kinderdagverblijf. Wij zijn zeer te spreken erover. Vriendelijk personeel. Leuke activiteiten voor de kindjes. Kortom positieve ervaringen!”

“Wij zijn super blij met Nikkids, ons meisje gaat er heel graag naar toe! En wij laten ze met een goed gevoel achter!”

“Onze meid vindt het ontzettend leuk! Ze leert leuke dingen en zingt thuis de liedjes voor ons”

“Mijn man en ik werken allebei met wisselende diensten. Dus dan is flexibele kinderopvang echt een uitkomst. Ik geef 3 weken van te voren door wanneer mijn dochtertje komt en dan worden ook alleen die uren gerekend. De leidsters zijn lief en onze kleine gaat er altijd met plezier naar toe!”

“Zeer goede kinderopvang. Erg betrokken, wenst het beste voor je kind en doen leuke dingen, uitjes, Etc”

“Nikkids is een zeer flexibele opvang. Ze zijn heel lief en correct naar de kindjes. Ons zoontje gaat er graag naar toe. Ze werken samen met de basisschool wat ook erg leuk en leerzaam is voor de kinderen”

“Me zoontje wil nooit mee naar huis!”

“We gaan met een gerust hard werken!”

“Ons dametje kijkt elke week weer uit naar de dansles! Leuk van die kleine extra’s”

 

En de review van een juf van basisschool het Palet:

“Alle lof voor de eigenaresse van Nikkids (Nikki). Binnen het gebouw van een kleine basisschool is het kinderdagverblijf gevestigd. Het kleine maakt het heel intiem en betrokken. Nikki zoekt contact met leerkrachten van de kleutergroep om de overgang van kdv zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen. Ze sluit aan bij de thema’s waar de kleutergroep mee werkt en pakt dit op haar eigen educatieve wijze op. Ze is betrokken en speelt in op de ontwikkeling van ieder kind. Daarnaast is Nikki fijn in de omgang en erg toegankelijk. Het kdv is leuk en veilig ingericht. De medewerkers die in dienst zijn bij Nikki zijn ontzettend leuk en deskundig. Je gunt ieder kind zo’n fijn kinderdagverblijf plek waar met liefde wordt gezorgd voor je kind.”

Bent u overtuigd? Neem dan HIER contact op en plan een rondleiding!

Kinderopvang Nikkids,
uw kinderopvang in Rucphen en uw kinderopvang in Schijf