Nikki over Nikkids

Mijn naam is Nikki Tack van Hoof. Ik ben de eigenaresse van Nikkids. Geboren in Mariaheide en sinds 2012 woonachtig in Rucphen, getrouwd met Wesley Tack van Hoof en we hebben 2 fantastische kinderen Guus en Esmee.

Ik studeerde HBO Pedagogiek aan de HAN in Nijmegen en heb daarbij een Minor Basisonderwijs gedaan. Tijdens mijn afstudeerproject ben ik begonnen met werken in de kinderopvang en dit beviel me zo goed dat ik in deze branche ben gebleven! Ik werk dus al sinds 2009 in de kinderopvang!

Ik heb in twee verschillende kinderdagverblijven gewerkt een groot en een klein. Het kleinschalige beviel me het best. Je bouwt zo echt een band op met alle kinderen en ouders. Maar vanuit het grotere kinderdagverblijf is me bij gebleven hoe goed de aandacht verdeeld was per leeftijd. Deze twee probeer ik nu te combineren bij Nikkids.

Daarnaast heb ik in mijn carrière gezien dat het systeem wat veel kinderdagverblijven hanteren wat ouderwets is. In deze tijd vraagt de kinderopvang meer flexibiliteit door de verschillende manieren van werken die zijn ontstaan. Door dit aan te pakken hoop ik dat we veel ouders kunnen helpen in deze toch al dure tijd.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen bij kinderopvang Nikkids!